28
jun

Weekthema: over de heg kijken

Gepost door Flora

Ook zo benieuwd naar de verborgen tuinen van uw blogburen? ik geef het alvast toe: ik ben razend nieuwsgierig!  Hoe ziet jullie tuin eruit? Rechte rijen, flirtend met de geometrie & uitgekiende verdelingen, woeste borders, met dialogerende kruiden & planten of een lome serre,  barstend van kleur en smaak. Potten, of lappen grond? Vensterbank of weide? Neem ons mee op een virtuele tour. De geur verzinnen we er zelf bij!

Je hebt nog tot 15 juli de tijd, vergeet je bericht niet te taggen met ‘Weekthema’ (De vorige editie – een lofdicht of groenproza was heerlijk om lezen. Benieuwd naar jullie beeldverhalen & poëzie!)

Reacties


elisabeth
#1 by elisabeth on juli 3, 2010 - 3:41 pm

over de (heg) balustrade gluren en potten kijken doe ik veel en graag, in de aarde en met schrijfsels wroeten ook maar foto’s da’s niet zo mijn ding. goed, ik heb begrepen dat ik de hulptroepen moet inroepen en rond hun ‘vruchten’ een verhaal zal planten. even geduld aub!Je moet ingelogd zijn om een reactie te geven.