Blog mee

Heb je zelf een moestuin, ga je er één beginnen en wil je hierover schrijven? Een schitterend idee. Niet alleen kun je raad vragen aan de andere bloggers, je deelt ook je kennis en je kan het gebruiken als extra motivatie om het tuinieren vol te houden. Wie weet cultiveer je niet alleen voedsel, maar ook een literair talent!

hoe doe je dit? BELANGRIJK: ga naar de liefhebbersblog (klik op het hartje bovenaan het menu)

Klik dan rechts op ‘aanmelden’, vervolgens op ‘registreren’ en geef een schermnaam en je e-mailadres op. Je krijgt dan een wachtwoord opgestuurd.  Als je je daarmee aanmeldt, kom je op je eigen pagina terecht. Klik je rechtsboven op je naam, kan je je wachtwoord aanpassen in iets wat je makkelijk kunt onthouden. Rechtsboven kan je ook de knop ‘nieuw bericht’ aanklikken. zo publiceer je je eigen berichten!

Heb je zelf al een blog waar je (ook) over je tuinavonturen schrijft? Plaats de moestuinstukjes dan hier. Vergeet zeker geen link toe te voegen naar je eigen site en plaats de moestuinbanner op je eigen homepage.

Lukt het je niet om berichten te posten? Zie je geen mogelijkheid om berichten te posten in je menu? Dan heb je je waarschijnlijk aangemeld op de specialistenblog (bij het lampje) of op de homepage. Ga dan naar de liefhebbersblog (klik op het hartje) en registreer je daar. Succes!