30
mrt

interessante lectuur

Gepost door paprika

Net een leuk boek gevonden in de bib! ‘De creatieve tuinier. Een (h)eerlijke tuin voor elk budget’ van Alys Fowler. Nu bestaan er al heel wat boeken over (ecologisch) tuinieren (vergeet zeker niet de klepper ‘Handboek ecologisch tuinieren’ van Velt) maar de manier waarop Alys Fowler uitlegt hoe zij haar passie tuinieren ziet is fris en helder. Ik heb toch een paar tips gelezen die ik zeker moet uitproberen. Schrijfster Alys Fowler presenteert Gardeners’ World op de BBC. En daar houdt ze ook een blog bij blog Alys. Ik ga zeker op zoek naar meer boeken van deze schrijfster!

Reacties


elisabeth
#1 by elisabeth on april 4, 2011 - 7:31 am

Ja, ik ben ook zo fan van dat boek, heb het hierover in een vroegere blog gehad. De reeks op BBC2 was prachtig. Zij zet werkelijk aan tot creatief ecologisch denken en werkt vaak met recupmateriaal. Sindsdien hou ik zo wat alles bij wat ooit nog eens van pas kan komen :-)
bedankt voor de tip van haar blog, kende ik niet.Deze post is gesloten