12
apr

Zin om mee te bloggen?

Gepost door Flora

Welkom in de digitale moestuin, een nieuwe stek voor ervaren rotten en groene blaadjes. De Week van de Smaak wilt iedereen die houdt van wat groeit en bloeit bij elkaar brengen. De open tuin blogpagina heeft niet voor niets een hartje als icoon!

Op dit gedeelte kan iedereen die daar zin in heeft meebloggen. Heb je zelf een moestuin, ga je er één beginnen en wil je hierover schrijven? Een schitterend idee. Niet alleen kun je raad vragen aan de andere bloggers, je deelt ook je kennis en je kan het gebruiken als extra motivatie om het tuinieren vol te houden. Wie weet cultiveer je niet alleen voedsel, maar ook een literair talent!

Klik op aanmelden en registreer je. Je krijgt dan een digitaal lapje grond waarop je volop mag bloggen. Tag je schrijfsels  en deel je tuinexploten, laat ons meeleven met je eerste stapjes en stekjes, vraag om raad en daad en gids ons door je tuin of de potten op je vensterbank. Wat zijn volgens jou de basisprincipes van het tuinieren, welke raad werd jou ooit gegeven, waar geniet je het meeste van? Wil je nog beginnen maar zit je eerder met je handen in het haar dan in de grond? Je medebloggers kunnen je vast helpen.

De teksten van jouw hand kunnen ook tussen de specialisten geplant worden: blog iets over het weekthema, tag het met ‘weekthema’ en wie weet poot de webtuinman jouw schrijfsels op de hoofdpagina. Je maakt bovendien kans op prachtige prijzen door mee te bloggen: klik op Win om hier alles over te weten te komen.

Heb je zelf al een blog waar je (ook) over je tuinavonturen schrijft? Plaats de moestuinstukjes dan hier. Vergeet zeker geen link toe te voegen naar je eigen site en plaats de moestuinbanner op je eigen homepage. Lees zeker ook het blogreglement na om tips te krijgen over het bloggen.

Nu is het aan jou: handen uit de aarde, op het klavier en… start!

Reacties


Laurence
#1 by Laurence Machiels on april 13, 2010 - 5:56 pm

Mooi initiatief! Ik doe graag mee :-)

Pol de Opruimbol
#2 by poldeopruimbol on april 15, 2010 - 8:07 pm

Interessante blog… nu al!
Ik voeg ze alvast toe bij mijn favorieten.

Flora
#3 by Flora on april 19, 2010 - 9:50 am

Hey Pol, post vooral berichtjes over je schooltuin op deze blog: meld je aan en bemest deze blog mee!

Pol de Opruimbol
#4 by poldeopruimbol on april 19, 2010 - 9:11 pm

Dag Flora
Ik zou wel graag jullie ‘blog’ bemesten zoals je vraagt… Ik heb me hiervoor geregistreerd en aangemeld maar ik kreeg vanwege jullie nog niet de mogelijkheid om berichtjes te posten. Kan jullie webbeheerder hiervoor zorgen? De nodige rechten toekennen zodat ik ook kan schrijven? Tot nu toe kan ik blijkbaar enkel een reactie toevoegen.
Ik vind nergens een knop op de pagina waar ik op ‘een nieuw bericht’ toevoegen kan klikken.

Flora
#5 by Flora on april 20, 2010 - 10:07 am

Hey Pol, als je je registreert vanuit de ’specialistenpagina’ of de homepage, kan je je inderdaad enkel registreren als ‘abonnee’. Klik je eerst op het hartje van de liefhebbersblog en registreer je je van daaruit, dan kan je meebloggen. Heb je nog problemen mail dan gerust naar meostuin@metsmaak.be en we verwijderen het probleem met wortel en al!Deze post is gesloten