11
jan

Wintergroenten

Gepost door walati

De start van het nieuwe jaar is voor mij ook de start van het moestuinjaar. Zaaien of planten doe ik natuurlijk nog niet, maar eten van mijn eigen groenten doe ik in de winter des te meer. Ik kweek namelijk wintergroenten die ik vanaf januari volop kan oogsten: spruitjes, winterprei, schorseneren, pastinaak, boerenkool.

http://deaalscholver.blogspot.com/

Reacties


Lieven
#1 by Lieven on januari 26, 2011 - 5:59 pm

Ik voel de kriebels alweer: gisteren sla & radijs & rucola & dille & koriander gezaaid in de serre. In bakjes: dan kan ik ze wel eens verhuizen als dat nodig is. Ze kunnen wat kou verdragen in die vroege stadia, hoor.

walati
#2 by walati on januari 29, 2011 - 12:48 pm

Groot gelijk, Lieven. De meeste tuiniers wachten tot het voor hen zelf warm genoeg aanvoelt om te tuinieren maar ook in de winter kan je leuke dingen doen. Zeker als je een serre hebt zoals jij. Ik beperk me ’s winters tot oogsten of wilgen snoeien. :-)Deze post is gesloten