07
okt

appelsap is lekker en gezond

Gepost door paprika

De tijd dat onze appelen op de grond vielen (maar waar onze gans zeer dankbaar voor was), en de meeste dan nog lagen weg te rotten is definitief voorbij. Voorbije zondag hebben wij onze voorraad appelen kunnen persen en als dank hebben wij nu 31 keer 5 literboxen appelsap! En dit is te danken aan de mobiele fruitpersmachine waar Thijs mee langs komt! Bij ons in het Pajottenland kun je op bepaalde plaatsen en tijdstippen zo je fruit laten persen. Heerlijk een jaar genieten van onze eigen appelen.

Reacties


elisabeth
#1 by elisabeth on oktober 8, 2011 - 7:22 am

heerlijk moet dat zijn, zo ’s ochtends voor het ontbijt een glaasje appelsap van eigen gewin. doe ik ook, wel van het pajottenland maar van de natuurwinkel ;-) een paar weken geledenappels gaan plukken bij een van mijn zussen en overheerlijke appelmoes met rozijntjes van gemaakt. ganse winter plezier en smaak!Deze post is gesloten