10
mei

Weekthema: Moeilijk zaaien of meteen succes geoogst?

Gepost door fauna

Om de twee weken stellen we jullie een nieuw weekthema voor. Vorige keer won janv met een blogpost met de titel ‘Luisteren naar wat opborrelt’.

Tijd voor een nieuw weekthema: Wat was je eerste ervaring met moestuinieren?

Ben je nog maar net begonnen of ben je een rot in het vak? Tot welke categorie je ook behoort, een allereerste ervaring heb je al achter de rug. Viel het om de een of andere reden tegen of was het meteen een schot in de roos? Deel je ervaring op de moestuinblog!  Je hebt nog tem 23 mei om een blogpost te kweken (200-800 woorden max)! Vergeet het niet te taggen met ‘weekthema’.

Reacties


bieke vanbeckevoort weekthema
#1 by bieke vanbeckevoort weekthema on mei 13, 2010 - 4:09 pm

Eindelijk is het zover! Mijn man heeft me geholpen met het gras omspitten en de grond klaar te leggen. Dit is werkelijk mijn eerste ervaring met tuinieren. Vanddag was het alvast heel prettig om te doen. Daarom ga ik ook op het einde van de maand een cursus ( minimoestuin) volgen bij Vormingplus.
De sla en de sjalotten zijn vandaag reeds geplant. Een van deze dagen zaai ik ook nog wortelen, radijzen, pastinaak en courgetten! Mijn moestuin is ongeveer 12 m² groot. Ik wordt hier zeer blij van.

ebefijrhdlp
#2 by ebefijrhdlp on mei 20, 2010 - 11:58 pm

BGDWzw jmppkjmrmjmx, [url=http://ksyiwjpzlomn.com/]ksyiwjpzlomn[/url], [link=http://nkjfwnuwlupy.com/]nkjfwnuwlupy[/link], http://fqawrigzoqqu.com/