13
apr

Welkom op de moestuinblog!

Gepost door Flora

Welkom in de digitale moestuin, een nieuwe stek voor ervaren rotten en groene blaadjes. De Week van de Smaak wilt iedereen die houdt van wat groeit en bloeit bij elkaar brengen.

De Week van de Smaak in Vlaanderen is een (eet)cultureel evenement dat zoveel mogelijk mensen wil samenbrengen rond smaak en eetcultuur in al hun aspecten. Deze vijfde editie bezorgt mensen groene vingers en vuil onder hun nagels. Moestuinblog geeft ervaren rotten en groene blaadjes een vaste stek op het internet. Naast enkele vaste bloggers biedt de blog een vruchtbare grond voor iedereen die een moestuin heeft of eraan wilt beginnen. Of je nu potten op je balkon zet, een halve hectare bemeestert of met de kinderen tomaten kweekt, je oogst bestaat uit zoveel meer dan alleen groenten en fruit. Bovendien maak je door te bloggen kans op een grote moestuinprijs. Wie naast het bloggen ook een moestuingerelateerde activiteit organiseert tijdens de Week van de Smaak van 11 to 21 november 2010, maakt kans op een topchef.

Benieuwd? Kijk gerust rond, wied in de rechterkolom, ontdek de blog en deel je tuinexploten, laat ons meeleven met je eerste stapjes en stekjes, vraag om raad en daad en gids ons door je tuin of de potten op je vensterbank. Om je alvast inspiratie te geven post onze vaste kern dagelijks op de homepagina nieuwe blogposts over moestuinen. Zo groeien hier twee blogs: onder het lampje vind je de columns van de specialisten”, onder het hartje gaan de schrijfsels van al degenen die van tuinieren houden, schuil. Abonneer je op de RSS-feed om de laatste nieuwe berichtjes in je mail te ontvangen.

Groene vingers in de tuin én op het toetsenbord? Nu is het aan jou!

Reacties


Plaats als eerste een reactie
1 ... 207 208 209


Je moet ingelogd zijn om een reactie te geven.