Warning: Creating default object from empty value in /var/www/vhosts/moestuinblog.be/httpdocs/wpmu-settings.php on line 45
Recepten
 

10
aug

Maïssoep met rode linzen en coppa

Gepost door fauna

Een heerlijk simpel maïssoepje. Lekker zacht, met een zoete toets.

Lees meer »

02
jul

Lamskoteletjes op de barbecue met salade van boontjes en currymayonaise

Gepost door fauna

Met dit mooie zomerweer haalt de Vlaming massaal zijn barbecue boven. Zo ook deze moestuinblogger!

Lees meer »

07
jun

Artisjok met gepocheerd kwartelei, avruga en victoriabaars

Gepost door fauna

Juni is de eerste maand waarin artisjokken opnieuw in het seizoen zijn. Ik eet ze o zo graag, alleen een heel klein beetje jammer dat je er meer werk aan hebt dan de gemiddelde groente om ze echt smakelijk te bereiden.

Maar laat dat je niet tegenhouden om volgend recept eens uit te proberen!

Lees meer »

31
mei

Wokschotel met asperges, shii-take en noedels

Gepost door fauna

Het is al weer even geleden dat we nog een recept met asperges publiceerden. Daarom deze heerlijke wokschotel!
Lees meer »

17
mei

Tagliatelle met erwtjes, ricotta en parmaham

Gepost door fauna

Er bestaat weinig lekkerders dan verse erwtjes. Heerlijk knapperig, vrolijk groen en o zo heerlijk opgebakken met een beetje ajuin en spek. Het volgend recept is daar een variant op, met een smeuïg groen kruidensausje om er een waar lentefestijn van te maken.
Lees meer »

10
mei

Slaatje met radijs, feta en gegrilde paprika

Gepost door fauna

Het is nog geen zomer, maar de stevige kost verdwijnt toch stilaan uit de keuken om plaats te maken voor lichtere gerechten en frisse salades. Radijzen, kleine bronnetjes van frisheid, zijn nu volop in het seizoen en daarom lieten we ons inspireren tot het volgende recept.

Lees meer »

04
mei

Canneloni van gerookte zalm met asperge en citroenkaas

Gepost door fauna

We zitten midden in de lente, dus is het volop aspergetijd! Dit is een heerlijk en eenvoudig hapje dat je bij een fris biertje of een glaasje witte wijn kan opsmikkelen.

Lees meer »

04
mei

Gemarineerde hopscheuten met een kalfstartaar van blauwwitte

Gepost door fauna

Recept van Wouter Keersmaekers, peter van de Week van de Smaak 2010.

Benodigdheden voor 4 personen:

Lees meer »

23
apr

Geplette jonge bloemkolen met handgepelde grijze garnalen en espuma van zeealgenboter

Gepost door fauna

Recept van Wouter Keersmaekers, peter van de Week van de Smaak 2010.

Benodigdheden voor 4 personen:

Lees meer »