01
okt

moestuinmuur

Gepost door Flora

Wat arriveerde daar in mijn mailbox (jammergenoeg niet in mijn brievenbus)? Een nieuwe Taschen. Daarin 46 platen om aan je muur te hangen. Geen landschappen, naakten of abstracte kronkels, maar onze vrienden, de groenten! Prachtig vind ik dat, oude gravures (1850-1895) die je kunt inkaderen en ophangen.

Ik zou volop gaan voor een komkommer, om dan telkens weer te gniffelen met mijn eigen flauwe mopjes over ‘komkommertijd in de keuken’. Mowaha!

Misschien toch alvast op mijn kerstlijstje zetten… Of een groepsaankoop.. wie weet houdt een ander meer van venkel, een derde meer van pompoen en is iemand dolblij met prei!

Reacties


elisabeth
#1 by elisabeth on oktober 2, 2010 - 4:48 pm

Even in het e-boek gebladerd: om van te watertanden en Vilmorin is niet de eerste de beste. wel prijzig boek maar samenaankoop een goeie tip, vooral bij een kleine keuken waar je toch maar een beperkt aantal prenten kan hangen. Dank voor de tip, ik vraag het aan de kerstman!

Flora
#2 by Flora on oktober 3, 2010 - 1:34 pm

Als je ze zelf mooi inkadert, heb je ook een heel fijn cadeautje om aan anderen te geven :-)

elisabeth
#3 by elisabeth on oktober 5, 2010 - 8:41 am

Oh ja, goed idee van dat ingekaderd weggeven als cadeautje! dank je.

Lieven
#4 by Lieven on oktober 11, 2010 - 10:04 pm

Woendersjeun! A propootje: de meeste van die groenterassen van toen zijn intussen uitgestorven, dus je zit eigenlijk naar vergane glorie te kijken…Deze post is gesloten