07
jun

mijn eerste blog ooit

Gepost door inge

Ik heb nog nooit geblogd, maar dit lijkt me wel de moeite waard. Ik moestuinier al jaren, al van kindsbeen af. Aanvankelijk voor de spanning zelf iets te zaaien en te zien uitgroeien. Later ook heel bewust om te weten wat we thuis op ons bord krijgen en om er gerust in te kunnen zijn dat we lekker en gezond eten. Lekker, want niets smaakt zo goed als je eigen oogst en recht uit de tuin op tafel niet te evenaren is. Gezond, omdat ik heel bewust geen chemische mest en bestrijdingsmiddelen gebruik. Door de jaren heb ik veel geleerd. Ook nu steek ik het meest op van informele gesprekjes met andere tuiniers. Vandaar dus deze blog. Binnenkort lees je meer over onze moestuin.

Reacties


Flora
#1 by Flora on juni 7, 2010 - 2:47 pm

Spannend, een onontgonnen tuin… ik kijk er alvast naar uit!

freezer repair los angeles
#2 by freezer repair los angeles on maart 15, 2011 - 6:20 pm

Je maakte een paar leuke punten daar. Ik deed een zoekopdracht op het onderwerp en vond voornamelijk mensen zullen instemmen met uw blog.

stove repair orange county
#3 by stove repair orange county on maart 15, 2011 - 7:05 pm

Mooie scherpe post. Nooit gedacht dat het zo makkelijk. Extolment aan jou!Deze post is gesloten