15
mei

artisjokken in de kou

Gepost door kaat

Tsja, het moest er toch van komen. De vensterbanken raken voller, de kasjes puilen uit…. er moest iets naar de tuin verhuizen. En omdat de grote broers het verbazingwekkend lekker doen dit voorjaar, zij hebben de stevige winter overleefd tot mijn verbazing, en ook omdat de zaailingen er pittig uitzien viel mijn oog op de artisjokken.

artisjokken in de kou

Acht stuks staan nu op de tuin. Ze krijgen nog een paar dagen ‘overgangs-therapie’ door de fleece tunnel, en dan gaan ze met de billen bloot. Ik heb er alle vertrouwen in. Stevige jongens die artisjokken!

Reacties


Lieven
#1 by Lieven on mei 19, 2010 - 10:33 pm

Zo staan ze ook bij ons, maar wat kleiner: prachtige planten toch, en we kijken ook al uit naar de heerlijke bloemknoppen.Deze post is gesloten