08
mei

Acht graden…. ácht!

Gepost door kaat

Nou staan wij Hollanders er om bekend dat we altijd zeuren over het weer. En ik weet best dat je er toch niks aan kan doen en dat het slecht is voor je hart om je over dingen op te winden…. Maar ácht graden! Ik wil half mei toch echt de boel gaan uitzetten op de tuin! Acht graden! Heb toch maar wat gezaaid…. Zonnebloemen bij t zitje, snijbloemmengsel in een apart vak en Lathyrus langs t hek met de buurman. Ik hoop m een beetje te paaien, want hij wil nog wel es op me mopperen. Ik ben namelijk gek op springbalsemienen.

springbalsemien

het springen der balsemienen!

Maar ja, die hebben de grappige eigenschap om hun zaad heel ver weg te schieten (het springen der balsemienen hè??) en laat mijn buurman daar nou niet net zo gek op zijn als ik…. Dus dit jaar gaat mijn Lathyrus haagje er voor zorgen dat ie geen last krijgt van t springend zaad….

snijbloemen, zonnebloemen, lathyrus

PS: ik heb een ernstig probleem met de perzik…. er zit een ziekte in ben ik bang… Zal snel een foto nemen en jullie om raad vragen!

Deze post is gesloten