05
mei

Wie geen tuin heeft maar wel wil : tuindelen

Gepost door tuindelen

Het gebeurt zo dikwijls. De ene wil iets dat de ander in overvloed heeft en omgekeerd. Juul heeft een grote tuin maar geen tijd om erin te werken. Iemand uit de straat heeft veel tijd en groene vingers of zin om te experimenteren met aarde, zaden, compost en frisse groenten. Hoe die twee mensen met elkaar in contact brengen ?

Transitiestad leuven ontwikkelde een webpagina waar vraag en aanbod elkaar kunnen ontmoeten. Nu ja alles staat nog in de kinderschoenen maar normaal gezien weten we zondag meer. Momenteel zijn er meer dan 10 tuinen in de aanbieding . Tot onze verbazing zijn er nog maar twee vragers. Dus heb je zin om ergens aan de slag te gaan of wens je gewoon wat meer info neem dan contact op of kon zondag even naar Herent. Daar komen geinteresseerden om 1000 uur in de persilstraat 7 samen . gewoon even kijken hoe we het gaan aanpakken. Wil je al eens even kennis maken ?  http://transitiestadleuven.be/wie/werkgroep-tuindelen

Reacties


Flora
#1 by Flora on mei 5, 2010 - 10:24 pm

Wat een schitterend idee! Leven in Leuven wordt zo veel groener en lekkerder!Deze post is gesloten