04
mei

last minute pompoenen!

Gepost door kaat

vooral verschillende tomaten.....

Toen ik vanmorgen de zaailingen in de vensterbank water gaf zag ik het ineens; Ik heb veel te weinig pompoenen gezaaid!! (Ik gebruik ze namelijk graag onder de fruitbomen. met hun grote blad houden ze het onkruid een beetje in toom) Kennelijk hebben de vele mislukte komkommers en artisjokken me van mn stuk gebracht.. Daar heb ik er nu genoeg van, maar na nog es en nog es kijken bij al het zaaigoed kom ik tot de conclusie dat 3 pompoenplanten volstrekt onvoldoende is.

artisjokken wel dus...

en courgettes....

Help!┬áKleine tuinman ingezet en meteen gezaaid wat we nog hadden liggen. Jack O’lantern, Big Max, en die kleine…. usikiri? zoiets…. en nou maar hopen dat t een beetje snel kiemt….

hij heeft er al gevoel voor....

tot snel! Kaat.

Reacties


Mick
#1 by Mick on mei 4, 2010 - 7:24 pm

Goed dat je me er aan doet denken, ik moet ook nog pompoenen zaaien voor de herfsttafel en voordeur.Deze post is gesloten