22
apr

Tomaten in de serre geplant

Gepost door Lieven

Bijna alle tomatenplanten zijn nu geplant in de serre: diep in een laag halfverteerde compost, zodat ze daar meteen flink in gaan wortelen. Buiten is het nog steeds veel te droog en winderig, en zelf op het gure af: daarom wacht ik nog met uitplanten. Schoffelen en wieden doe ik dan wel: nu is het daarvoor het perfecte weer.

Reacties


AnneTanne
#1 by AnneTanne on april 23, 2010 - 3:48 pm

Zover ben ik nog niet…
Vind mijn zelfgezaaide plantjes nog net een tikkeltje te iel om al in volle grond te zetten. Ik ben bezig ze voor het laatst in een grotere pot te verplanten, maar laat ze intussen wel wennen aan de serre-atmosfeer.
Maar ja, Kempengrond, dus als er vorst voorspeld is, haal ik ze ’s nachts voor de zekerheid binnen… alle 85! (Nee, ik ga geen 85 planten in mijn serre zetten… Ik heb 19 verschillende rassen gezaaid, en het zullen hooguit 25 planten in de serre worden.)Deze post is gesloten