27
mei

Spitten zonder rugpijn

Gepost door walati

Wie zijn moestuin nog moet gaan spitten als het weer koeler wordt, moet de tip lezen op onze tuinblog:  http://ecotuinweetjes.blogspot.com/

25
feb

wakker worden

Gepost door paprika

Ik heb vandaag zo het gevoel om uit mijn winterslaapje wakker te worden. Jullie ook hoop ik?

16
nov

stadspotter, voor jou bedacht!

Gepost door elisabeth

vandaag zag ik een geweldig én sierlijk idee om op je tafel, in je keuken, vensterbank, noem maar op lui te tuinieren en eetbaar groen te zien groeien en oogsten:

Lees meer »

12
nov

Voet aan de grond

Gepost door elisabeth

Eindelijk. Na een jaar zoeken, lobbyen, tussen hoop en wanhoop, tussen braakgrond en woekerpleintjes, aan de Schelde, van de Schelde, tussen wal en schip haast, eindelijk: een pracht van een tuin, met hoekjes en kantjes, met een besloten hofke en veel potentieel, middenin de Stad!

Lees meer »

07
okt

appelsap is lekker en gezond

Gepost door paprika

De tijd dat onze appelen op de grond vielen (maar waar onze gans zeer dankbaar voor was), en de meeste dan nog lagen weg te rotten is definitief voorbij. Voorbije zondag hebben wij onze voorraad appelen kunnen persen en als dank hebben wij nu 31 keer 5 literboxen appelsap! En dit is te danken aan de mobiele fruitpersmachine waar Thijs mee langs komt! Bij ons in het Pajottenland kun je op bepaalde plaatsen en tijdstippen zo je fruit laten persen. Heerlijk een jaar genieten van onze eigen appelen.